Bem promotions 2012 Nieuwe marktlijst online

De nieuwe marktlijst staat online, met dit jaar veel nieuwe toegevoegde plaatsen en ontwikkelingen!

 

let op wij hebben een nieuw boekingsnummer : 035-7370263

Bekijk de marktlijst 2011 »

logo bem

Bem promotions 2012

In 2012 staat er bij Bem promotions veel te veranderen! Niet alleen hebben we een nieuwe marktlijst, waar we veel nieuwe plaatsen aan toegevoegd hebben! Maar ook op de dag zelf, en op de site zullen enkele zaken veranderen. Zo Kunt u vanaf 01 maart inloggen met uw persoonlijke toegangscode waarmee u al u informatie die wij van u hebben kunt terugvinden. Zo kunt u al u geboekte markten terugvinden in 1 overzichtelijke lijst, dus welke markt u heeft geboekt of juist heeft afgemeld. Ook kunt u uw persoonlijke toeganscode gebruiken om makkelijke te boeken, u hoeft zo niet meer al u gegevens achter te laten,u kunt nu boeken door enkel uw persoonlijke toegangscode in te voeren. Staat u bij ons al geregistreed dan kunt u in het veld hiernaast "klantnummer opvragen" uw naam en email invullen, waarna u uw klantnummer zult ontvangen. Bent u nog niet geregistreerd dan krijgt u uw unieke nummer bij uw eerste boeking toegezonden.

Met dit nieuwe klantnummer kunt u direct aan de slag! waardoor het voor u nog eenvoudiger wordt om te boeken!

De Nieuwe "Bem spaarkaart"

In 2012 zal de onze spaarkaart geintroduceerd worden, zo kunt u sparen voor gratis staanplaatsen geduren het jaar. De actie zal lopen van 01 maart tot en met 31 dec 2012. De Spaarkaart is vanaf nu te bestellen. Vult u uw gegevens in in het veld "Spaarkaart" De spaarkaart zal dan per post aan u worden toegezonden. De kaart is gekoppeld aan u klantnummer, en is hierdoor dan ook niet uitwisselbaar. Bewaar deze kaart dan ook goed!

HOE WERKT HET?

De Spaarkaart is verdeeld in twee groepen , 1kraamhouders en 2 grondplaatsen.

1. Kraamhouders, voor elke braderie die u bij ons deelneemt ontvangt u voor het boeken van 1 tot 3 kramen 1 stempel en bij 4 of meer kramen twee stempels. Bij 15 stempels is uw kaart vol en ontvangt u 1 gratis kraam op de braderie naar keuze ( een volle kaart geeft geen voorang op de branches, zit een markt vol dan kan er niet worden toegevoegd )

1. Grondplekken, voor elke braderie die u bij ons deelneemt ontvangt u voor het boeken van uw grondplaats van 1 tot en met 10 meter 1 stempel en bij 11 of meer meter twee stempels. Bij 15 stempels is uw kaart vol en ontvangt u 1 gratis grondplek van meermaals geboekte afmeting op de braderie naar keuze ( een volle kaart geeft geen voorang op de branches, zit een markt vol dan kan er niet worden toegevoegd )

* De Spaarkaart actie is niet van toepassing op food in welke vorm dan ook.

Nieuw, lees de verslagen van afgelopen jaren

Nieuw op de site en in Nederland is de mogelijkheid om de verslagen te lezen van agelopen jaren. Zo kunt u op de marklijst achter de aangekondigde braderie onder het kopje lees meer een verslag vinden van de afgelopen jaren. Zo kunt u de bevindeing lezen van de dag, maar ook hoe was de koopkracht? wat voor eer weer was het? hoeveel deelnemers waren er?. Ook krijgt u een duidelijk beeld van de locatie die hier beschreven staat . De route beschrijving is uitgesplits naar een appart document welke u vanaf nu appart kunt downloaden en uitprinten.

Winkeliersvereniging / Bem Promotions

In tegenstelling tot 2011 zijn er in 2012 een groot aantal overeenkomsten aangegaan met winkeliersverenigingen. Hierdoor krijgen de evenementen vaak meer kracht, En zal de omvang van de braderie toenemen. De winkeliers staan vaak zelf met een kraam voor hun winkel of op het braderie terein waardoor er vaak een beter loop ontstaat.

Wilt u weten wat Bem Promotions voor uw winkelcentrum kan betekenen?

Stuur dan een email naar: winkeliersvereniging@bempromotions.nl zodat u van ons een brochure ontvangt.

Nieuw betalingssysteem / Ideal

Wij hebben een betalingsysteem: Ideal. Dit systeem maakt het voor u een stuk makkelijker om een kraam te boeken.

Binnenkort kunt inloggen op onze site met uw klantnummer. Daar vindt u een geheel overzicht van uw geboekte evenementen. In dit overzicht zult u onder uw onder andere  een overzicht vinden welke markten er door ons zijn geaccepteerd en welke er zijn afgewezen. Tevens zal op deze pagina uw status van uw borg staan.
Overzicht krijgen in uw boekhouding gaat op deze manier een stuk makkelijker. Alle betalingen zullen namelijk gaan via Ideal, heeft u reeds een borg voldaan dan hebben wij de mogelijkheid om uw betaling per pin of contant te voldoen.

lees verder en bekijk de uitleg van de klanten login»

Wat houdt een braderie in?
Een braderie is een jaarmarkt, waarin alle deelnemende winkeliers een stalletje buiten op straat iets speciaals kunnen verkopen.
Tevens is er gelegenheid voor ambachtslieden en marktlui om speciale waren aan de man te brengen. Meestal is er een (rondlopende) band die live muziek ten gehore brengt. Dit geheel geeft een hoop gezelligheid en drukte

Waar komt het woord braderie vandaan?
De naam is afkomstig van het feit dat er in Vlaanderen vroeger vlees en Haring werden gebraden op een braderij om deze producten aan de man te brengen. In het plaatselijk west-Vlaansof door het West-Vlaams beïnvloedde dialect is de later in de standaardtaal gebruikte Brabantse -ij uitgang echter een -ie klank. Door de economische en culturele macht van het graafschap Vlaanderen door de gehele Middeleeuwen heen, werd/bleef braderie de gebruikte term voor dergelijke evenementen.

 

*Nieuw
Spaarkaart

HET VOORDEEL KAN BEGINNEN! vraag direct een peroonlijke spaarkaart aan en sta al naar enkele keren sparen 1 maal gratis op een van onze braderien naar keuze.

VRAAG HEM VANDAAG NOG AAN

 

*De actie loopt t/m 31 dec 2012 en is niet van toepassing op food

Ideal / Mollie

U kunt bij het boeken van de braderieën

direct gebruik maken van de Ideal betaalservice om uw plaats te verzekeren. Afgelopen jaren hebben wij hier veel vragen over ontvangen. U krijgt namelijk een extra bevestiging van onze betaal server genaamt "mollie" hierin vindt u alle gegevens terug met betrekking tot uw betaling. Bewaart u deze dus ook goed.